Met Zoef naar de jungle

Kaliber Kunstenschool

Terug naar het overzicht van aanbod

Omschrijving

Zou het niet leuk zijn om heerlijk als een aapje door de jungle te kunnen slingeren? Kijk dan maar eens goed om je heen. Want, ja, je ziet het goed! We zijn samen als apen naar de jungle gezoefd. Een leuke theaterworkshop waarin bewegingstheater centraal staat.
In deze theaterworkshop nemen we de kleuters mee op reis. Samen met personage Zoef beleven we een leuk avontuur; we zoefen naar de jungle en de kinderen veranderen in aapjes die apenstreken uithalen. De workshop start met een korte warming-up met verschillende oefeningen zoals de Woesh, de woesh is een wolk die van vorm en gewicht kan veranderen. De woesh word doorgegeven in een kring. Vervolgens gaat het avontuur echt van start en beleven we de grootste avonturen, zoals de echoput. Ook klimmen we in bomen op zoek naar bananen .  We sluiten de les af met de terugreis naar het (klas)lokaal en een korte nabespreking.

Laat een review achter

Doelgroep Groep 1,
Ervaringsvorm Actief en receptief
Discipline Theater
Locatie Eigen school
Duur 45 min.
Max. aantal deelnemers 30 leerlingen
Kosten
  • De kosten per groep zijn € 115,00
Periode of data Gehele schooljaar
Begeleidend materiaal
Aansluiting bij leergebied stimuleren van fantasie, stimuleren zelfvertrouwen door fysieke oefeningen , stemgebruik en improvisatie. spiegelen, geleide fantasie, fysieke transformatie
Aansluiting bij kerndoel
Leerlijn
Vakoverstijgende mogelijkheden Kunstzinnige oriëntatie
Bijzonderheden
  • Een ruim speellokaal is gewenst.
  • Een lesbrief wordt voor aanvang toegestuurd.
  • Er is nog meer aanbod, voor meer info kun u terecht bij Onderwijs@kaliberkunstenschool.nl

Vragen over dit aanbod?

Voor verdere informatie over dit aanbod kun je contact opnemen met Patricia.Vugteveen (educatie@kaliberkunstenschool.nl)