Ruth Bakker - Loet moet zwemmen

Theater Hof 88

Terug naar het overzicht van aanbod

Omschrijving

LOET moet zwemmen door Ruth Bakker

Een grappige, interactieve en muzikale familievoorstelling waarin Loet met hulp van alle kinderen en haar lieve hond Mango leert zwemmen voor haar zwemdiploma.
Gemaakt en gespeeld door de van oorsprong Almelose duizendpoot Ruth Bakker.

Loet wil leren zwemmen. ‘Ik wil in de zee zwemmen tussen de vissen en de dolfijnen!’ Binnenkort mag ze naar zwemles. Maar ze vindt al dat water ook wel een beetje spannend. En ze weet niet of ze haar adem wel lang in kan houden. Wat als er water in haar neus komt of in haar ogen?
Wat moet je eigenlijk allemaal kunnen voor je zwemdiploma? Loet denkt dat haar lieve hond Mango haar wel kan helpen. Mango springt graag in het water. Samen met alle kinderen en de grappige waterdieren die ze tegenkomen, bedenkt Loet de gekste dingen om te doen in het water. Zal het haar lukken om te leren zwemmen?


LOET moet zwemmen is een grappige en muzikale familievoorstelling, waarin Loet samen met hulp van alle kinderen en haar lieve hond Mango leert zwemmen voor haar zwemdiploma.

De van oorsprong Almelose Ruth Bakker speelt het nieuwsgierige meisje Loet, zoals je van haar kent, op haar eigen(wijze), interactieve en muzikale manier!
Ruth is een artistieke duizendpoot. Ze schrijft, acteert, regisseert, zingt en is fotograaf.
Ze is geestelijk moeder van het stoere en eigenwijze meisje Loet.
Haar hulphond Mango speelt mee in de voorstelling.

Als theaterpersonage Loet won ze de Publieksprijs in Nederland en België. Daarnaast werd ze uitgeroepen tot Rabo Talentvolle Theatermaker.

Leer Loet alvast kennen en kijk naar alle filmpjes van de knotsgekke kinderserie ‘Loet doet!’ op het youtubekanaal ikbenloet : www.youtube.com/channel/UC69Fz2WuVJBPOQEmk85ooTQ

Volg Ruth op Facebook: www.facebook/bakkerruth
Volg Loet op Facebook: www.facebook.com/ikbenloet 
Laat een review achter

Doelgroep Groep 1, Groep 1 en 2, Groep 2,
Ervaringsvorm Interactief, receptief
Discipline Theater
Locatie Theater Hof 88
Duur 40 minuten
Max. aantal deelnemers 75 leerlingen
Kosten
  • De kosten per groep zijn € 0,00
Periode of data 21,22,23 maart 2023
Begeleidend materiaal Loet moet zwemmen wordt ondersteund door een uitgebreide nieuwsbrief, waarin activiteiten op alle leergebieden (van taal tot rekenen, van drama tot handvaardigheid, van muziek tot buiten) voor zowel voor als na de voorstelling worden aangeboden.
Aansluiting bij leergebied
Aansluiting bij kerndoel 54
Leerlijn
Vakoverstijgende mogelijkheden
Bijzonderheden BIJZONDERHEDEN Kijk gratis met je klas alle filmpjes van de grappige, leerzame en herkenbare kinderserie ‘Loet doet!’ en leer Loet vast kennen: https://www.youtube.com/channel/UC69Fz2WuVJBPOQEmk85ooTQ

Vragen over dit aanbod?

Voor verdere informatie over dit aanbod kun je contact opnemen met Rob van Hoogen (info@hof88.nl)