De Hermannen - Hermanosaurus Rex

Theater Hof 88

Terug naar het overzicht van aanbod

Omschrijving

Een korte geschiedenis van de allereerste hergebruiker.

De broertjes Herman en Herman hebben een geweldig apparaat: een recyclemachine. Je gooit je troep erin en de machine maakt er prachtige nieuwe spullen van: een leeg eierdoosje, drie bananenschillen en een oude paperclip, en voilà, een nieuw skateboard!

Die machine hebben ze gekregen van vader Herman, die hem weer heeft gekregen van zijn vader. Ook Herman. Ze komen dus een uit een echte recyclefamilie en het begon allemaal bij de allereerste hergebruiker: de Hermannosaurus Rex. Maar wat nou als die recyclemachine kapot gaat? En wat nou als er een monsterlijke berg vuilnis hun kant op komt? En wat nou als ze ook nog ruzie krijgen omdat Herman het altijd beter weet dan Herman? Is dit het einde van de originele  hergebruiker?

 Deze knotsgekke familievoorstelling, van de makers van cabaretgroep Oeloek, gaat over creativiteit, duurzaamheid en het betere knutselwerk. Via een doldwaze achtbaan van gekke tekstjes, grappige liedjes en fysieke capriolen laten de Hermannen zien dat iedereen een Herman kan zijn.

Laat een review achter

Doelgroep Groep 6,
Ervaringsvorm Deze voorstelling is met name een receptieve theaterervaring. Na deze cultuurbeleving wordt het reflecterend vermogen aangesproken wanneer je aan de slag te gaat met de lesbrief en aansluitende opdrachten.
Discipline Theater
Locatie Theater Hof 88
Duur 60 minuten
Max. aantal deelnemers 100 leerlingen
Kosten
  • De kosten per groep zijn € 0,00
Periode of data 10 & 11 mei 2023
Begeleidend materiaal Het is altijd mogelijk de voorstelling aan te vullen met verdiepende workshop of lessenreeks.
Aansluiting bij leergebied
Aansluiting bij kerndoel Lesbrief sluit aan bij de kerndoelen 34,54,55 van de tule.slo.nl
Leerlijn
Vakoverstijgende mogelijkheden
Bijzonderheden

Vragen over dit aanbod?

Voor verdere informatie over dit aanbod kun je contact opnemen met Rob van Hoogen (info@hof88.nl)