Nieuwsbrief ICC

01-04-2019

Geslaagden ICC-cursus

Wij feliciteren de kersverse ICC-ers van SO Het Mozaïek, VSO Het Mozaïek en De Heemde met het behalen van hun certificaat.

ICC cursisten 2


Cultuurdag


Met veel enthousiasme en plezier kijken we terug op de 1ste KEPA Cultuurdag. ICC-ers, leerkrachten en directeuren van het basisonderwijs hebben samen met de KEPA leden en diverse cultuuraanbieders deelgenomen aan een afwisselend programma. De bijzondere kijk op reflecteren op kunst door Jolan van de Waeter werd gevolgd door een inspirerend betoog van wethouder Christien van Wijk. Deelnemers maakten vervolgens in workshops kennis met het KEPA aanbod van het komende schooljaar en leerlijnen in diverse disciplines van cultuureducatie. De middag werd afgesloten met een goed gesprek onder het genot van een drankje.

Reminder inschrijven KEPA aanbod

Ook komend seizoen biedt KEPA weer een mooi aanbod aan cultuur-educatieve activiteiten aan. U kunt zich inschrijven op het KEPA-activiteitenprogramma voor het schooljaar 2018-2019. Ga naar www.kepa-almelo.nl  en klik op “inschrijven” voor het online formulier. Voor meer info zie bijgaande brief.

Inschrijven voor het vaste aanbod kan tot en met .................................

Al tijdens de zomervakantie en in het begin van het nieuwe schooljaar gaan de culturele instellingen aan de slag met de planning. Alle indelingen worden gepubliceerd op de KEPA-website.Tip: maak er na de zomervakantie een gewoonte van om daar regelmatig te kijken en data over te nemen in uw jaarplanning: http://www.kepa-almelo.nl/aanbod/schema/ 

In de loop van het schooljaar kunt u zich ook nog inschrijven voor het vrije aanbod, maar dan moet u wel rekening houden met minstens 4 weken verwerkingstijd voor de aanbieders.

 

Start nieuwe ICC-cursus

 

Nieuwsbrieven ICC


Prettige vakantie!